Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Zomaar...

29 maart 2017
  
 
 
 

......

14 november 2016
Dag lieve kleine schat,

Hoe gaat het daar met jou? Mama heeft lang niet meer geschreven maar dat wil niet zeggen dat ik niet op je site kom of aan je denk. Maar dat weet je wel hé? We zijn onlangs weer bij jou op het kerkhof geweest, je broers waren er ook bij. Heb je ze gezien? Yenthe vraagt zich steeds af hoe het zou geweest zijn  als je geleefd had? Natuurlijk is dat niet hetzelfde, waren Jonas of Yenthe er dan geweest, dat weet niemand hé, ook ik niet. Je ziet, je wordt niet vergeten hé, er blijft gepraat worden over jou in ons gezin. Je foto's staan ook in huis. Je zou al een grote jongen geweest zijn nu hé? Jonas is ondertussen ook 13 jaar en begint ook te puberen, we dachten dat het al een tijdje bezig was maar het begint nu precies pas echt. Echt altijd maar zijn eigen zin doen en antwoorden met momenten, amai. Wat gaat dat zijn als Yenthe 13 is? surprise En ik denk steeds 'rustig blijven Kim, adem in en uit' laugh. Ach ja, we moeten er door hé, pubers, onze ouders zijn er ook doorgeraakt, whahaha. Oh lieveke, ik mis je nog iedere dag, ze zeggen dat het slijt maar ik vergeet je nooit. Jij bent mijn eerste kind, jij hebt me mama gemaakt. I love you to the moon and back.

Dikke kus,
heartMama kiss

......

26 maart 2016
Lieve kleine (grote) man, 

Ik weet dat het lang geleden is, maar het is niet omdat ik niks schrijf dat ik hier niet op je site kom. Ik kom heel vaak eens piepen, effe naar je foto's kijken. Hoe is het daar met jou op je wolkje? Met ons gaat alles goed, al was het weer een bewogen week. Heb je het gezien wat er dinsdag gebeurd is? Stoute meneren hebben onze luchthaven opgeblazen en daarna ook nog een metrowagon, erg hé? Zovele onschuldige mensen de dood in gejaagd.. Jou broer gaat in Brussel naar school dus mama was meteen ongerust, want alles rond Abdeslam speelde zich dicht tegen zijn school af, Jonas zit juist op de rand met Molenbeek op school. Het is ook de Metrolijn die aan zijn school rijd waar dat metro toestel opgeblazen is. Gelukkig een paar haltes verder. Maar het blijft natuurlijk erg hé. Mama en Björn hebben dinsdag een hele dag nieuws zitten kijken, alé, een hele dag, toch zoveel mogelijk. Björn is wel Jonas op school moeten gaan halen want door de aanslagen in Brussel reden de schoolbussen die namiddag niet. Ik bleef thuis om Yenthe op te wachten met zijn schoolbus, zijn bus reed wel. Yenthe had dan wel woensdag geen school, alle Vilvoordse scholen bleven dicht. Jonas had wel school en mama was daar toch niet helemaal gerust in hoor. Maar goed, hij stond woensdag middag terug thuis! laugh
Lieve schat, voor de rest wens ik je daarboven hele mooie en fijne Paasdagen toe. Ik mis je nog elke dag, je zou het gewoon hier samen met ons moeten vieren hé jongen. I love you to the moon and back!

Dikke vlinderkus,
heartMama kiss

Gelukkig nieuwjaar!!

01 januari 2016

......

05 november 2015
Dag lieve schat,

Hoe gaat het daar? We zijn met Allerheiligen bij jou geweest. Het voelde goed. Hebben een nieuw plantje gezet, vindt je het mooi? Mama en Björn komen nog eens terug hoor want we moeten je plekje terug wat opknappen hé. Ik was eigenlijk best verschoten dat het er nog zo goed uit zag. Björn vond het minder, maar hij zal het wel terug opknappen hoor. Mama is op dit moment alleen thuis. Je broers zijn deze week bij papa hé. Zondag komen ze terug, Mama kijkt er al naar uit hoor. Ik zal in het album nog de fotootjes plaatsen van je broers die bij jou mee waren hé.

Dikke kus in de wind.
Mama
-X- 

Je broertjes bij jou